Beveiligings installaties

Bovenal veilig en gerust

Smits van Spijk werkt en installeert uitsluitend beveiligings installaties die gecertificeerd zijn volgens de hoogste normen. Hiermee is zowel uw systeem als de installatie ervan veilig en zonder zorgen.


Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgt Smits van Spijk de beveiligings installaties. De voornaamste reden van aanschaf van dergelijke systemen zal de extra veiligheid zijn. Om dit te kunnen waarborgen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gecertificeerde systemen.

Beveiligings installaties

Vaak wordt er bij beveiligings installaties enkel gedacht aan alarmsystemen. De installatie van een dergelijk systeem is echter pas het begin van wat Smits van Spijk voor u kan betekenen.

Natuurlijk is een alarmsysteem essentieel bij het beveiligen van een woning of bedrijfsruimte, maar heeft u er weleens over nagedacht om dit ook uit te breiden met een camerasysteem?

Smits van Spijk bekijkt graag de mogelijkheden van uw woning of bedrijfspand en hierin wordt er ook meegedacht over mogelijke andere of aanvullende oplossingen. Wilt u bijvoorbeeld enkel de installatie van het alarmsysteem laten verzorgen? Dient er rekening gehouden te worden met afwijkende wensen? Wenst u toezicht te kunnen houden op afstand? Zoals u ziet zijn dit slechts enkele van de mogelijkheden voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor aanpassingen en onderhoud aan uw bestaande installaties bijvoorbeeld bij een verbouwing of renovatie.

Bent u ook geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan eenvoudig contact met ons op en wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden van uw project.