Elektrotechnische installaties

Voor woning en utiliteitsbouw

Licht en kracht installatie voor woning- en utiliteitsbouw is een van de gespecialiseerde werkgebieden van Smits van Spijk Door jarenlange ervaring in deze tak, hebben wij ons hierin als professionele partner mogen profileren.


Juist door deze jarenlange ervaring is het onze uitgebreide klantenkring die van deze kennis het meeste gebruik kan maken. Wij weten als geen ander het belang van een juiste elektrotechnische installatie voor licht en kracht in de woning-en utiliteitsbouw. Ook u kan hiervan profiteren!

Elektrotechnische installaties

Smits van Spijk gaat allereerst met u in gesprek om uw wensen voor het betreffende project in kaart te brengen. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht worden hierover duidelijke afspraken gemaakt. Zo weet u op voorhand waar u aan te bent en komt u ook niet voor onverwachte verrassingen te staan. Dat is wel zo prettig.

Tijdens de uiteindelijke uitvoer van uw licht en kracht installatie voor woning- of utiliteitsbouw project zal er op diverse momenten overleg plaatsvinden over de gang van zaken. Hierdoor kunnen wij onze klanten op de juiste momenten adviseren over mogelijke aanpassingen, nog voordat er eventuele onverwachte problemen ontstaan. Bij alle door ons uitgevoerde projecten werken wij voortdurend aan een lange termijn relatie met onze klanten of opdrachtgevers.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor aanpassingen aan uw bestaande installaties bijvoorbeeld bij een verbouwing of renovatie.

Bent u ook geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan eenvoudig contact met ons op en wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden van uw project.