Telefoon en data installaties

Voor al uw communicatie

De installatie voor al uw communicatie middels de, voorheen traditionele, analoge of tegenwoordig digitale telefoon en data installaties behoort tot een van de specialisaties van Smits van Spijk


De ontwikkelingen in de telefoon en data installaties veranderen snel. Voorheen werd er veelal gebruik gemaakt van analoge telefonie en over dezelfde lijn, of meerdere naast elkaar, werd ook de data voor bijvoorbeeld internet of een fax verzonden.

Telefoon en data installaties

Tegenwoordig wordt hierin, zowel door particulieren als bedrijven veelal gebruik gemaakt van een digitale installatie. Het voordeel hiervan is dat er vaak slechts één installatie nodig is om in al uw wensen te voorzien. Telefooninstallaties dienen voor de eindgebruiker gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker te zijn. Maar ditzelfde geldt voor uw data installatie. Mede door de grote hoeveelheid data (bijv. voor internet, DECT of VoIP) die een ieder dagelijks verstuurt wordt een goede infrastructuur van uw telefoon en data installatie nog belangrijker.

Smits van Spijk is gespecialiseerd in het professioneel verzorgen van de infrastructuur aan uw telefoon en/of data installaties. De ontwikkelingen hierin gaan snel, maar de monteurs bij Smits van Spijk groeien hierin mee. Cursussen en trainingen in deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat u met Smits van Spijk een betrouwbare en altijd up-to-date partner in huis haalt.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor aanpassingen en onderhoud aan uw bestaande installaties bijvoorbeeld bij een verbouwing of renovatie.

Bent u ook geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan eenvoudig contact met ons op en wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden van uw project.