Ventilatie en stofzuigsystemen

Aangenaam en schoon

Zowel mechanische ventilatie als centrale stofzuigsystemen zorgen in huizen en panden voor een aangenamer leefklimaat. Naast een beter leefklimaat zorgt het ook voor een verbeterd gebruiksgemak.


Wanneer u voor mechanische ventilatie kiest, zal de lucht in de omgeving van betere kwaliteit en luchtvochtigheid zijn dan wanneer u geen mechanische ventilatie laat installeren. Veel voorkomende toepassingen van mechanische ventilatie zijn te vinden in badkamers en toiletten. Juist doordat deze ruimtes doorgaans kleiner zijn dan de andere ruimtes in bijvoorbeeld uw huis is mechanische ventilatie een ideale oplossing voor een betere luchtvochtigheid en hiermee dus leefklimaat.

Ventilatie en stofzuigsystemen

De installatie van een centraal stofzuigsysteem bedient het gemak van de mens. Iedere gewenste ruimte is aan te sluiten op het stofzuigsysteem. Niet meer iedere trap op met uw stofzuiger? Niet meer wisselen van stopcontact? Dan biedt de installatie van een centraal stofzuigsysteem de uitkomst. Voor zowel particulieren als bedrijven kan het centrale stofzuigsysteem worden toegepast.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor aanpassingen en onderhoud aan uw bestaande installaties bijvoorbeeld bij een verbouwing of renovatie.

Bent u ook geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan eenvoudig contact met ons op en wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden van uw project.